Het team

“Maatwerk is belangrijk”

Gerta Stenfert

Geregistreerd en gecertificeerd jobcoach en medeoprichter van PS Dát werkt!

“Iedereen moet de mogelijkheid krijgen om naar zijn of haar vermogen te werken!”

Ineke van Woerkom

Geregistreerd en gecertificeerd jobcoach en medeoprichter van PS Dát werkt!

Margo Stegeman

Mijn naam is Margo Stegeman.

Enthousiasme, uitgaan van mogelijkheden en samenwerken met de ander, typeren mij als trajectbegeleider/ jobcoach. Ik vind het van belang dat iemand de tijd en ruimte krijgt om zijn verhaal te vertellen. Vanuit een gezonde dosis nieuwsgierigheid stel ik vragen om de drijfveren en ambities helder te krijgen.

Het geeft mij energie wanneer iemand zijn of haar talenten (her)ontdekt en kan inzetten. En dat die talenten erkent en benut worden op een passende plek.

Mijn stijl kenmerkt zich door het bieden van vertrouwen, openheid en geduld.

Zelf ben ik mijn carrière begonnen als verpleegkundige/ begeleider van mensen met een verstandelijke beperking. Van daaruit ben ik doorgegroeid in de functie van leidinggevende. In 2017 heb ik het roer omgegooid en ben ik gestart met een opleiding tot jobcoach.

Sinds december 2017 ben ik werkzaam als trajectbegeleider/ jobcoach bij PS Dat werkt!

Mijn kennis van diverse verstandelijke, psychische en autisme verwante beperkingen en verschillende methodieken zijn een aanvulling in mijn werk!

Christian Teran Gonzalez

Mijn naam is Christian Teran Gonzalez.

Sinds mei 2018 ben ik werkzaam als trajectbegeleider bij PS dat werkt! Anderen typeren mij als iemand die kalm is en die graag luistert maar tegelijkertijd ook als een praktisch en nuchter persoon. Ik laat ruimte vrij voor emoties, maar ben ook iemand die anderen een spiegel voor kan houden. Ik ben een geduldig persoon, maar vind het ook belangrijk dat er stappen gezet worden in het proces, zodat de klant er uiteindelijk ook zelf gelukkiger van wordt. Mijn einddoel met de klant is om diegene gelukkig te laten zijn in het werk. Daarin vind ik het belangrijk dat het werk zoveel mogelijk aansluit bij hun wensen en vaardigheden.

Ik voeg PS dat werkt! mijn expertise over de psychologie toe. Ik ben zelf afgestudeerd als Toegepast Psycholoog, samen met een Honoursprogramma in projectmanagement en zelfontwikkeling. Door deze combinatie denk ik in het belang van zowel de werkgever als de werknemer en denk ik graag in kansen en mogelijkheden.

Ik heb zelf ook ervaring in het onderwijs en ben naast mijn baan bij PS dat werkt! ook werkzaam bij Diversion als Peer-educator waarbij ik lessen geef over psychische problematiek en over omgaan met geld. Dit doe ik met als doel om het taboe op deze onderwerpen te doorbreken. De ervaring die ik opdoe in de omgang met de studenten en leerlingen neem ik ook weer mee in functie als trajectbegeleider!

Ria Woudenberg

Mijn naam is Ria Woudenberg.

Na jarenlang op een personeelsafdeling te hebben gewerkt ben ik sinds januari 2018 bij PS Dat werkt! in dienst.
Ik vind het prettig om mijn administratieve skills in deze sociale organisatie toe te passen. Ik denk dat ik met mijn vaardigheden zoals zorgvuldigheid en een gestructureerde manier van werken PS Dat werkt! goed op administratief gebied kan ondersteunen. Dat ik als administratief medewerkster deel uit mag maken van deze organisatie vind ik een voorrecht en een uitdaging.

Ik vind het geweldig om te helpen en te ondersteunen bij werk dat gericht is op de groei en ontwikkeling van mensen.

Een eerste stap begint met praten!

En een kopje koffie natuurlijk!

Neem contact met ons op en we maken een afspraak, een gesprek levert altijd iets op.