Werken bij PS Dat werkt!

PS Dat werkt! is op zoek naar een nieuwe collega! 

PS Dat werkt! BV is een re-integratie- en jobcoachings organisatie met vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Zutphen en Deventer. Dagelijks begeleiden wij mensen op het gebied van loopbaankeuzes, het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt en het verkrijgen en het behouden van passend werk.

Onze succesvolle werkwijze waarin persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan resulteert in een gestage groei van de organisatie. Omdat wij deze groei verder in goede banen willen leiden zijn wij op zoek naar een ondernemende trajectbegeleider/jobcoach.

DE FUNCTIE

Trajectbegeleider/jobcoach 32-40 uur

Als trajectbegeleider/jobcoach ga je klanten begeleiden in diverse trajecten. Dit doe je in opdracht van verschillende opdrachtgevers. Je werkt zowel voor de overheid als voor het bedrijfsleven. Vanuit het UWV en de gemeenten gaat het om re-integratie-, Werk fit, Naar werk en jobcoachings trajecten. Vanuit het bedrijfsleven gaat het om advies over duurzame inzetbaarheid en 1e en 2e spoor trajecten in het kader van Wet Verbetering Poortwachter.

Trajectbegeleiders/jobcoaches bij PS Dat werkt! zijn verantwoordelijk voor het gehele proces binnen een traject. Dit maakt de baan heel divers en uitdagend. Wij zoeken een nieuwe collega die zelf ook enthousiast wordt van woorden als “ondernemen” en “aanpakken” maar ook van “persoonlijke groei” en “‘ontwikkeling”.

WIJ VRAGEN

  • Een afgeronde HBO opleiding Mens en Arbeid /Human talent Development
  • Een jobcoachopleiding (bv Elan training) is een pré
  • Affiniteit hebben met, en kennis van de doelgroepen Wajong, WIA, ziektewet/Arbo en de participatiewet en de daarbij behorende sociale wetgeving
  • Kennis en ervaring hebben in werken met klanten met psychische- en verstandelijke beperkingen
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen van plannen, het schrijven en bijhouden van rapporten en registratiesystemen en het overdragen van informatie
  • Bekendheid met de arbeidsmarkt in de regio en beschikken over een relevant netwerk
  • Werkervaring hebben in het “werkfit” maken, toeleiden naar werk en “coaching on the job”
  • Gevoel voor humor
  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • Woonachtig in de omgeving van ons werkgebied

WIJ BIEDEN

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een jonge en innoverende organisatie. Je krijgt in eerste instantie een contract voor 7 maanden en een salaris tussen de € 1800,- en € 3300,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van opleiding en werkervaring.

AANVULLENDE INFORMATIE

Je kunt je sollicitatie  mailen naar gerta.stenfert@ps-datwerkt.nl

Voor aanvullende informatie over de functie kan er contact opgenomen worden met Gerta Stenfert, mobnr. 0648649402 of Ineke van Woerkom mobnr. 0648649401.