PS zoekt vacatures, bemiddeld en biedt outplacement.

Bemiddeling

Bemiddeling voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Wij zijn op zoek naar vacatures die ingevuld kunnen worden door mensen met een zogenaamde ” afstand tot de arbeidsmarkt”.

Wij zijn op zoek naar banen voor mensen met:

 • een wajong-indicatie
 • ouder dan 50 jaar
 • een ziektewet uitkering via het UWV
 • een Wia of WGA uitkering

Bemiddeling

Naast de dienstverlening voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt  kunnen wij werkgevers ontlasten door de invulling van een vacature van u over te nemen.

Heeft u binnen uw organisatie vacatures die u (moeilijk) kunt invullen ? Wij kunnen u ondersteunen met onze expertise. Wij nemen u de werving en selectieprocedure uit handen tot het moment waarop u de keuze kunt maken uit een aantal geschikte kandidaten. U krijgt advies over de contractvorm en de mogelijkheden tot het aanvragen van eventuele subsidie.  Heeft u interesse, het kennismakingsgesprek is gratis. Wij geven u graag inzicht in de mogelijkheden.

Outplacement 

Bij outplacement staat facilitering en ondersteuning van de (gezonde) medewerker centraal.  Hij of zij gaat  zijn of haar loopbaan wijzigen om deze ergens anders voort te zetten. Dit kan zijn ten gevolge van een fusie of reorganisatie of wanneer de werknemer zelf besloten heeft van werkplek te veranderen. Uiteindelijk doel is een passende oplossing te vinden waar de werknemer en werkgever zich in kunnen vinden. Dat kan een nieuwe functie zijn in een andere organisatie of wellicht een om-, her- of bijscholingstraject dat een reëel perspectief op passend werk biedt. Ook is begeleiding bij het starten van een eigen bedrijf een optie.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of de doelgroepen die we vertegenwoordigen, laat het ons weten.  We komen graag bij u langs om u te informeren.

 

Neem contact met ons op.

Heeft u een vacature die u met ons wilt bespreken of een vraag over de bedrijfsanalyse, bemiddeling of outplacement, vult u dan uw gegevens hieronder in en wij nemen contact met u op.

U mag ons natuurlijk ook direct bellen tel nr. 06 – 48649401 (Ineke van Woerkom).

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (optioneel)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  Ik geef toestemming om de gegevens hier ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.