PS Dát werkt! Het team.

“Iedereen moet de mogelijkheid krijgen om naar zijn of haar vermogen te werken!”

Ineke van Woerkom

Geregistreerd en gecertificeerd jobcoach en oprichter van PS Dát werkt!

“Iedereen moet de mogelijkheid krijgen om naar zijn of haar vermogen te werken!”

Ineke van Woerkom

Geregistreerd en gecertificeerd jobcoach en oprichter van PS Dát werkt!

Bertine de Groot

‘We leren niet zozeer van ervaren maar van de reflectie op ervaren’

Ik ben Bertine de Groot en ik ben jobcoach en trajectbegeleider. Met veel gevoel voor mens en werk ondersteun ik jou op zoek naar passend werk. Die zoektocht kan er verschillend uitzien: werkervaring opdoen, een korte training of opleiding of gewoon solliciteren. Dat laatste doen we samen als je dat wilt.  

Ik ben een sterke netwerker en een doorzetter. Ik zoek mogelijkheden en geloof in de kracht van stappen zetten en het proberen. Als je je plek hebt gevonden, blijf ik je helpen door jobcoaching. Ik bezoek regelmatig de werkplek en blijf op de hoogte van hoe het gaat en wat je kunt verbeteren. In die jobcoaching houden we rekening met jouw belastbaarheid, gaan we werkritme opbouwen en streven we naar ‘lekker en met plezier aan het werk’ te zijn. Ik vertel met jou je wensen en verwachtingen aan je werkgever en andersom. We verbeteren de communicatie en de aansturing als dat nodig is en we organiseren de praktische voorwaarden zoals vervoer. 

Mijn opleidingsachtergrond is Academie Mens en Arbeid aan Saxion Hogeschool en de Post HBO gecertificeerd Jobcoach Saxion en gecertificeerd bij Noloc.

Waarom ik dit werk doe?
‘Ik geloof dat werk voor ieder mens belangrijk is. Maar de kansen voor mensen op de arbeidsmarkt zijn niet dezelfde. Ik geloof in een beter verdeelde, inclusieve arbeidsmarkt en daar zet ik mij met hart en handen voor in’.

Ik werk in de regio Deventer, Arnhem, Achterhoek. ‘

Verder: ik woon in de Achterhoek met mijn drie puberdochters, vriend en binnenkort een hond. Ik ben dol op koken en lezen. Ik houd niet van doperwtjes. Dagelijks maak ik een wandeling langs de rivier de Berkel want ik ben graag buiten.

Gerrita Huisman

Elk mens is origineel en zeldzaam. Laat je uniekheid maar zien!

Mijn naam is Gerrita Huisman, ik ben een optimistisch, geduldig mens met een luisterend oor. Ik vind het belangrijk dat een ander zich gezien, gehoord en begrepen voelt. Vanuit veiligheid en vertrouwen gaan we samen aan de slag om het beste uit jou te halen.

Als re-integratiemanager/verzuimadviseur heb ik vele arbeidsongeschikte mensen begeleid. Zowel de eerste 2 ziektejaren, als de WGA en ziektewet dossiers. Ik heb ervaren dat als mensen open staan voor begeleiding er veel mogelijk is.

Sinds 2016 werk ik als zelfstandig holistisch coach en begeleid ik mensen met stress, burn-out, SOLK (onverklaarbare klachten) en chronische pijn.

Daarnaast werk ik als vrijwilliger bij Gevangenenzorg Nederland. Naast bezoek aan gedetineerden en achterblijvers verzorg ik hersteltrainingen voor gedetineerden.

Heel blij ben ik dat ik mijn kennis en expertise nu ook mag inzetten bij PS Dat werkt!

Liesbeth Gerritse

De kracht van veerkracht en motivatie.

Ik ben Liesbeth Gerritse, trajectbegeleider bij PS-Dát werkt. Het fascineert mij bijzonder hoe veerkrachtig wij als mens eigenlijk kunnen zijn. Ik vind het heel leuk om mensen te mogen begeleiden richting een passende werkplek.

 Vertrouwen, een veilig gevoel en een open en eerlijke communicatie vind ik belangrijk binnen een coaching traject. We kijken samen naar jouw unieke talenten en eigenschappen en hoe je die kan inzetten om jouw traject succesvol te maken. Kleine stapjes leveren al snel (groot) resultaat, waar een wil is, is een weg.

Verder heb ik ervaring als procesbegeleider in ontwikkeltrajecten, zowel 1-op-1 (coaching) trajecten als begeleiding van teams (generatie dynamiek op de werkvloer).

Ik vind het ontzettend leuk dat ik aan heb kunnen sluiten bij het team van PS-Dát werkt!

Dennis Doornebosch

 

Ik ben Dennis Doornebosch. Ik ben Jobcoach en trajectbegeleider bij PS-Dát werkt.

Voor mij is het glas altijd halfvol door te denken in mogelijkheden.

Met ruim 23 jaar ervaring in de sector arbeidsbemiddeling, weet ik dat ieder individu anders is. Niemand matcht 100% op een vacature, omdat die immers op basis van de wensen van de schrijver is opgesteld. Iedereen heeft eigen unieke wensen. Waar het op neer komt is dat er gekeken wordt naar overeenkomsten.

Persoonlijke ontwikkeling van de client heeft mijn absolute aandacht. Er wordt niet voor niets gezegd dat stilstaan achteruitgang betekent.

Verder vind ik het belangrijk dat we werken aan de juiste dingen. Mijn focus is gericht op slimmer werken in plaats van harder.

Van mij mag je betrokkenheid en maatwerk verwachten.

Graag ondersteun ik je bij het onderzoeken van jouw persoonlijke drijfveren en (werk)wensen, jouw zoektocht naar werk of het behoud van jouw werk.

In mij vind je iemand die gericht is op het zoeken naar mogelijkheden.

Ria Woudenberg

Mijn naam is Ria Woudenberg.

Na jarenlang op een personeelsafdeling te hebben gewerkt ben ik sinds januari 2018 bij PS Dat werkt! in dienst.
Ik vind het prettig om mijn administratieve skills in deze sociale organisatie toe te passen. Ik denk dat ik met mijn vaardigheden zoals zorgvuldigheid en een gestructureerde manier van werken PS Dat werkt! goed op administratief gebied kan ondersteunen. Dat ik als administratief medewerkster deel uit mag maken van deze organisatie vind ik een voorrecht en een uitdaging.

Ik vind het geweldig om te helpen en te ondersteunen bij werk dat gericht is op de groei en ontwikkeling van mensen.

Een eerste stap begint met praten!

Neem contact met ons op en we maken een afspraak, een gesprek levert altijd iets op.