PS voor coaching op de werkvloer.

Jobcoaching

Job(coaching) is een vorm van coaching die plaatsvindt op de werkvloer. Samen met de coach maakt de medewerker een plan van aanpak met doelen die hij wil bereiken. De coach is hierbij ondersteunend en adviserend. Voor medewerkers met een uitkering vanuit de Wajong, Wia, WGA is de dienstverlening aan te vragen als voorziening bij het UWV.

PS Dát werkt is een erkende jobcoachorganisatie met een licentie van het UWV.

De jobcoaches van PS Dát werkt zijn allen gecertificeerd en geregistreerd jobcoach. Dit is een voorwaarde om trajecten van het UWV te mogen uitvoeren.

Methodiek supported employment

Wij werken met de methodiek “supported employment”. Kenmerkend voor deze methodiek is dat de kandidaat zichzelf, vanuit zijn mogelijkheden en capaciteiten, verder kan ontwikkelen. Hij of zij zelf leert om problemen op te lossen. De kandidaat wordt gecoacht op zelfredzaamheid en behoudt de regie over het traject. Hij bepaalt de doelen en wordt gecoacht op het realiseren van de doelen. De intensiviteit van de begeleiding en de soort begeleiding zijn sterk wisselend en maatwerk. Iedere kandidaat heeft een andere functie en werkt in een ander soort organisatie. De beginsituatie en de van toepassing zijnde voorwaarden om goed te kunnen functioneren, bepalen uiteindelijk de aard en intensiviteit van de begeleiding.

Begeleiding op de werkvloer
Steeds meer werkgevers vragen om jobcoach-ondersteuning voor een werknemer die door ziekte of gebrek een periode begeleiding nodig heeft.  Wilt u meer weten over wat een jobcoach doet en hoe de jobcoach uw medewerker kan ondersteunen? Wij komen u graag informeren over ons vakgebied. Ook wanneer u behoefte heeft aan  informatie over de zogenaamde interne jobcoaching,  komen wij graag bij u langs.

 

Meer informatie over Jobcoaching...

Wilt u van ons meer informatie over Jobcoaching  vult u dan uw gegevens hieronder in, en wij nemen contact met u op.

U mag ons natuurlijk ook direct bellen tel nr. 06 – 48 64 94 01 (Ineke van Woerkom)

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (optioneel)

    Uw bericht

    Ik geef toestemming om de gegevens hier ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.