PS biedt gratis werkplek-analyse

PS biedt een gratis werkplek-analyse

Wij van PS zijn ervan overtuigd dat elk bedrijf mogelijkheden heeft voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Daarom hebben wij een handige en niet onbelangrijk kosteloze service; de werkplek-analyse.

Wat is een werkplek-analyse.

De werkplek-analyse bieden wij u gratis aan om samen te onderzoeken of er mogelijkheden zijn binnen uw organisatie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Na een eerste intake maken wij een overzicht van de functies binnen uw bedrijf. Een aantal functies zullen geschikt of gedeeltelijk geschikt zijn voor de doelgroep die we willen ondersteunen. Wij leggen u graag uit waarom. We kijken ook naar functies die gecreëerd kunnen worden om uw huidige werknemers te ontlasten en geven advies over het inrichten van werkprocessen. Na het onderzoek krijgt u een uitgebreide analyse, met een advies over de mogelijkheden binnen uw organisatie.

Daarnaast kunnen wij u adviseren over de veranderingen in wetgeving die dit jaar en komend jaar tot ingrijpende veranderingen kunnen gaan leiden. Denk aan de veranderingen met betrekking tot de ziektewet en de participatiewet.

 

 

 

Aanmelden gratis werkplek-analyse

Heeft u interesse in een gratis werkplek-analyse om te kijken waar binnen uw bedrijf mogelijkheden liggen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vult u dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

U mag ons natuurlijk ook direct bellen tel nr. 06 – 48 64 94 01 (Ineke van Woerkom)

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (optioneel)

    Uw bericht

    Ik geef toestemming om de gegevens hier ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.